Marco Rossi Nyilatkozata – Rossi Változtat A Kezdőcsapaton | Demokrata

Aztán két sorral lejjebb azt fejtegeti, hogy Dzsudzsák Balázs soha nem lesz válogatott, ha a Lokiban folytatja. Mert ugye a húsz csapatos NB II. -ben csak a Vasas-Debrecen derbi ér fel egy Budafok-Mezőkövesd rangadó szintjéhez. Balázzsal beszéltem – teszi hozzá toscán akcentussal -, csak akkor kerül vissza a keretbe, ha klubot vált. Egyébként pedig figyeli a DVSC két tehetségét, Baráth Pétert és Bárány Donátot, övéké a jövő. És ez gyönyörű dialektika. Le merem fogadni, Rossi úr nem is gondolt rá. Igaz, ókori görög hagyomány, azok meg nem voltak jóban a rómaiakkal. A hét szabad művészet egyike eredetileg a vitatkozás művészete. Akkor én művész leszek most, mert vitába szállok a kapitánnyal. Nem jó, ha mesterségesen ellentéteket szítunk. Egyrészt alábecsüljük a profinak titulált másodosztályt, másfelől arra buzdítunk valakit, hagyja a dagadt ruhát másra. Dzsudzsit ugyanis a Debrecen mára felépítette. Újra fut, lohol, irányít, bead, és manapság már lendül a bal is. És ez nem politika. Múlt vasárnap – szerintem – már majdnem úgy játszott,, mint anno tízegynéhány éve.

  1. Sport365.hu - Marco Rossi nyilatkozata új fényben
  2. Sokba kerülne a teljes önfeladás
  3. VAOL - Mészöly Géza és Marco Rossi nyilatkozata
  4. HAON - Rossz így, Dzsudzsák
  5. Marco Rossi: A vereség az én felelősségem
  6. Rossi változtat a kezdőcsapaton | Demokrata

Sport365.hu - Marco Rossi nyilatkozata új fényben

Kedden este a magyar labdarúgó-válogatott Írország ellen lejátszotta az utolsó felkészülési meccsét a június 11-én kezdődő Európa-bajnokság előtt. A gólnélküli döntetlennel véget érő mérkőzés után Marco Rossi elmondta a véleményét a mérkőzésről, és arról is beszélt, hogy milyen taktika várható a csapatától az Eb-n. A magyar válogatott ezúttal nem lőtt gólt, de Rossi elégedett volt a látottakkal, és úgy vélte, csapata kézben tartotta a mérkőzést, mindössze a gól hiányzott a játékából. Úgy érzem javultunk a Ciprus elleni meccshez képest. Kompakt védekezést valósítottunk meg, nálunk volt többet a labda, mi voltunk mezőnyfölényben. Azt nem mondom, hogy domináltunk, de ha a számadatokat megnézzük, minden mutatóban jobban voltunk" - mondta a szövetségi kapitány. "Az elején volt egy nagy helyzetük, amit megúsztunk. Az íreknél 5-6 óriás játszott, de tudtuk kezelni őket. Szerencsére senki nem szenvedett sérüléseket. Az Európa-bajnokságon más lesz, hiszen olyan csapatokkal fogunk játszani, amelyek nem a középpályán tömörülnek, hanem játsszák a futballt" - tette hozzá Rossi, aki szerint az ír csapat fizikális stílusa miatt több játékosa sem tudta kihasználni a képességei legjavát, és a befejezéseknél is pontatlanok voltak.

Sokba kerülne a teljes önfeladás

élesztős leveles tészta

VAOL - Mészöly Géza és Marco Rossi nyilatkozata

mádai vivien gyereke

HAON - Rossz így, Dzsudzsák

– Ezen a meccsen nincs veszítenivalónk, ráadásul telt ház lesz, így meg kell mutatnunk, milyen kellemetlen ellenfelek tudunk lenni. " A Leipzig védőjét is faggatták Szalai nyilatkozatáról, ő úgy fogalmazott, nem értette az érzelmi túlfűtöttséget, de a Hoffenheim csatára nagy felelősséget hordoz a vállán, ez átjött a nyilatkozatából, illetve ő mindig is ilyen volt. Hozzáfűzte, át kell vennie a csapatnak az ő győzni akarását. A magyarok vasárnap 18 órától a Groupama Arénában fogadják a horvátokat. Mivel metró helyett pótló buszokkal lehet majd eljutni a Népligethez, a drukkerektől azt kérik, minél előbb érkezzenek a mérkőzés helyszínére, ahol színes és sportos programokkal szurkolói falu várja őket. A magyar válogatott várható kezdőcsapata az MTI szerint: Gulácsi Péter – Lovrencsics Gergő, Baráth Botond, Willi Orbán, Lang Ádám, Kádár Tamás – Varga Roland, Nagy Ádám, Németh Krisztián, Dzsudzsák Balázs – Szalai Ádám

Marco Rossi: A vereség az én felelősségem

  1. Reagált a szövetség: Rossi irányítja a következő években a magyar válogatottat | Rangadó
  2. Marco Rossi: Nincs sok kétely a fejemben
  3. Tiltott gyümölcs 28 rész videa hd
  4. Index - Sport - A magyar NB I megelőzi a Premier League-et és a Bundesligát is
  5. Elszólta magát Vidnyánszky Attila Az ÉV Sportolója díjazottjáról - Blikk
  6. Sokba kerülne a teljes önfeladás

Rossi változtat a kezdőcsapaton | Demokrata

Rossi újságírói kérdésre szót ejtett Szalai Ádám nyilatkozatáról is, melyben kiábrándítónak és elkeserítőnek nevezte a válogatott védekezését. A szakvezető úgy vélte, taktikailag helytálló volt, amit mondott, érzelmileg pedig túltöltött a csapatkapitány nyilatkozata, de ezt érthetőnek nevezte ilyen fájó vereség után, mivel mindannyian frusztrálónak érezték, hogy akár más eredmény is születhetett volna a pályán Nagyszombatban. A szakember a riválisról úgy nyilatkozott, minden poszton klasszis játékosok játszanak, a tavaly szerzett világbajnoki ezüstérmük pedig nem a szerencse műve volt, hanem teljesen rászolgáltak és megérdemelték. Arra a felvetésre, hogy kollégája, Zlatko Dalic szereti a kontrajátékot, úgy reagált, kétli, hogy ezzel a taktikával érkezett Budapestre a horvát csapat, de megjegyezte, mivel minden stílusban kiválóan tud futballozni az ellenfél, így ebben az esetben is jóval esélyesebb lenne. Willi Orbán: nincs veszítenivalónk "Az egész horvát együttes klasszisokból áll, ezért csakis csapatként lehet megállítani – mondta Willi Orbán arra vonatkozóan, hogyan kellene védekezni egy ilyen erős riválissal szemben.

  1. Nav online számlázó hiba
  2. Autó polír paszta
  3. Cserkeszőlő strand képek
  4. Pulzoximéter media mark zuckerberg
  5. Megfelelőségi nyilatkozat minta 2017
  6. Kislány nyári ruhák
  7. Legfinomabb suite receptek video
  8. Nyomtatható társasjáték gyerekeknek magyarul
  9. Használt bútor kali
  10. Székesfehérvár kórház bőrgyógyászat
Wed, 21 Sep 2022 18:34:05 +0000